luni, 4 iunie 2012

Instalator-profesionist.ro – locul unde ai posibilitatea să-ţi promovezi serviciile

Am creat un site inedit ÅŸi interesat în care bucureÅŸtenii găsesc cei mai buni meseriaÅŸi în instalaÅ£ii ÅŸi electricitate, iar profesionaliÅŸtii care doresc să-ÅŸi promoveze serviciile o pot face direct pe site-ul instalator sanitare-profesionist.ro. Dacă vreÅ£i să câÅŸtigaÅ£i cât mai mulÅ£i clienÅ£i, atunci nu ezitaÅ£i să apelaÅ£i la serviciile pe care noi le oferim.

 

Vă puteÅ£i înscrie în ÅŸase categorii


Site-ul instalator-profesionist a fost realizat pentru ca să reunească experÅ£i din cât mai multe domenii, care pot să ofere servicii profesioniste în ceea ce priveÅŸte sistemele de încălzire cu gaz ÅŸi electrice. Prin profesionalism, încercăm să devenim cei mai buni, iar dumneavoastră să oferiÅ£i clienÅ£ilor toate serviciile de care au nevoie. Instalator-profesionist.ro cuprinde ÅŸase categorii în care puteÅ£i să vă înscrieÅ£i în orice moment, listele sunt disponibile pentru toată lumea, indiferent de experienÅ£a pe care o aveÅ£i sau alte criterii de selecÅ£ie. Astfel, cele ÅŸase categorii sunt:

-          electrician;

-          instalator apă;

-          instalator gaze;

-          instalator aer condiÅ£ionat;

-          instalator;

-          instalator centrale termice.

 

Cum vă puteÅ£i înscrie


Pentru a figura în listele de pe instalator-profesionist.ro trebuie să urmaÅ£i niÅŸte paÅŸi foarte simpli care se realizează într-un timp scurt, aÅŸa că nu trebuie să urmaÅ£i niÅŸte etape complicate pentru a apărea pe site-ul nostru, iar locuitorii din BucureÅŸti vor putea să vă găsească mult mai uÅŸor. În primul rând, trebuie să vă faceÅ£i un cont la noi pe site, care se realizează în mod gratuit. Trebuie să confirmaÅ£i înscrierea pe site-ul instalator-profesionist.ro, iar apoi urmează etapa în care aveÅ£i posibilitatea să adăugaÅ£i propriul anunÅ£. Acesta conÅ£ine câteva informaÅ£ii de bază, precum data naÅŸterii, câÅ£i ani aveÅ£i experienţă în domeniu, puteÅ£i să adăugaÅ£i ÅŸi o poză, sau mai multe cu dumneavoastră, iar dacă aveÅ£i inspiraÅ£ie, puteÅ£i să introduceÅ£i una chiar în timpul serviciului, pentru că, cu siguranţă, ÅŸi vizitatorii acestui site vor fi mult mai interesaÅ£i de dumneavoastră, pentru că, este o vorbă foarte cunoscută în industria televiziunii, „o imagine bună face cât o mie de cuvinte”.

Pasul următor este adaugarea a cel puÅ£in un număr de telefon la care puteÅ£i fi contactaÅ£i, precum ÅŸi o descriere a meseriei ÅŸi a serviciilor pe care le prestaÅ£i. AÅŸadar, spre exemplu, dacă sunteÅ£i instalator de profesie, este recomandat să adăugaÅ£i toate serviicile pe care le prestaÅ£i, pentru ca bucureÅŸtenii care intră pe profilul dumneavoastră de pe instalator-profesionist.ro să aibă de unde alege, mai ales că problemele care apar în sistemele de încălzire pe gaz ÅŸi în ceea ce priveÅŸte electricitatea sunt numeroase, iar doar un expert bun ÅŸtie să le rezolve pe toate.

 

"Un telefon poate rezolva toate problemele casei"


Sloganul site-ului nostru este „Un telefon poate rezolva toate problemele casei”, ÅŸi astfel dorim să atragem atenÅ£ia oamenilor asupra faptului că noi suntem o firmă pentru care respectul faţă de clienÅ£i, faţă de ceilalÅ£i oameni este cel mai important, iar instalatorii ÅŸi electricienii înscriÅŸi pe instalator-profesionist.ro dau dovadă, în primul rând, de respect pentru munca pe care o prestează. Dacă clienÅ£ii sunt mulÅ£umiÅ£i, atunci ÅŸi noi suntem mulÅ£umiÅ£i că ne-am făcut treaba cu brio.


Tags: instalator sanitare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu