miercuri, 13 iunie 2012

Salon Bronzat Bucuresti

Indiferent ca e vara sau nu, foarte multi dintre noi ne-am dori sa avem un corp mai bronzat, mai colorat, mai viu, nu alb precum varul. Bronzatul natural, realizat la razele soarelui, e mai rar si mai greu de obtinut la noi in tara deoarece aici vara nu tine decat cateva luni si sa recunoastem, si aceste luni sunt udate, din belsug in ultima vreme, cu mult vant, multa ploaie si racoare. Ca-n orice domeniu insa, omul a gasit si-n aceasta situatie o alternativa la natura, si anume saloanele de bronzat. Mai exact, daca esti din Bucuresti, vei cauta si vei gasi nu un salon bronzat Bucuresti ci o multime de astfel de locuri special amenajate. Un salon bronzat Bucuresti de calitate va trebui sa te ajute sa dobandesti un bronz atragator si imaculat. Bronzul la solar se realizeaza diferit fata de cel natural, in scopul evitarii arsurilor. Mai exact, este vorba de controlul timpului de expunere si a masurilor exacte de raze UV, care sunt setate pe minim sau maxim de bronzare. Celulele au insa nevoie de timp pentru a produce pigmentii, in jur de 2-5 zile. De aceea, cand mergem la un salon de bronzat bucurestean, trebuie sa stim ca vom avea nevoie de mai multe sesiuni de lucru pentru a avea parte de o bronzare completa.

 

Desi multi critica bronzul artificial, trebuie spus ca bronzarea in sine, datorita pigmentarii mai inchise, produce protectie. In plus, in orice salon bronzat Bucurestiultramodern exista actiunea binefacatoare a razelor UVB, nelipsite intr-o suita de boli si afectiuni, ca: insuficienta renala, boala de rinichi, psoriazis, rahitism - in cazul copiiilor si batranilor care nu se expun suficient la soare. Alte argumente in favoarea saloanelor de bronzat bucurestene ar fi siguranta data de razele controlate precum si bronzul mai placut care se obtine aici decat in locul soarelui arzator. La un salon te poti bronza astfel mult mai uniform decat ai reusi pe o plaja, in bataia nemiloasa a razelor soarelui, sub agresiunea continua a insectelor sau a nisipului de pe plaja, care, orice ai face, se lipeste de piele si strica actiunea de bronzare.

 

Daca ati devenit convins de necesitatea de a merge la un salon de bronzat din Bucuresti, atunci trebuie sa fiti atenti la cateva reguli care se impun inainte de a intra intr-un solar. Daca sunteti femeie, va trebui sa indepartati orice cosmetice si sa va scoateti bijuteriile. Zonele mai sensibile de pe corp, alunitele, petele, negii vor fi acoperite cu un strat protector. Dupa ce terminati sesiunea de bronzare nu aveti voie sa faceti dus timp de minim doua ore si trebuie sa hidratati pielea cu lapte de corp. Pentru a dobandi un bronz ideal, este nevoie de cca 7-8 sedinte, timp de 2 saptamani. Rezultatele incep sa se vada, la marea majoritate a oamenilor, dupa 2-3 sedinte. Efectele expunerii la solar se observa in cca 4 ore de la sesiune, de aceea intre sedinte se face o pauza de 48 de ore.

 

Dupa cum se vede, sunt multe beneficii pentru tine daca alegi sa mergi la un solar din Bucuresti. Numai chiar copiii sub 16 ani, cei care iau medicamente care cresc sensibilitatea la razele UV, cei carora medicul le-a interzis expres sa se expuna la razele solare sau cei care au pielea foarte deschisa si implicit sensibila, care se arde foarte usor si nu se coloreaza deloc, pentru toti acestia, repet, nu este recomandat mersul la saloanele de bronzat bucurestene. In rest nu exista absolut nici o problema si ba mai mult, bronzul la solar si vitaminele produse de razele UV aduc o multime de beneficii sanatatii, precum: prevenirea osteoporozei, cresterea densitatii oaselor, evitarea formarii sclerozei multiple, evitarea producerii unor tipuri de cancer (de prostata, de san), cresterea capacitatii fizice si psihice, reducerea oboselii care apare concomitent cu astenia de primavara, reducerea depresiei si marirea tonusului, stimularea circulatiei sangelui, reducerea tensiunii, imbunatatirea sistemului imunitar, efect pozitiv in tratarea unor probleme dermatologice si, fireste, nu in ultimul rand, aspectul fizic, cel care conteaza pentru foarte multi dintre noi! Mergeti si cautati cu incredere saloane de bronzat in Bucuresti, veti fi placut surprinsi sa constatati o concurenta foarte mare intre profesionisti, saloane, masinarii si tehnologii, ambianta si lux, toate destinate sa va ia ochii si banii, in schimbul dobandirii unui bronz fin si de cea mai buna calitate. Bronzare placuta!


Tags: manichiura si pedichiura, solar bucuresti, salon masaj bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu