sâmbătă, 21 aprilie 2012

Aer Condiţionat Arad, magazinul virtual dedicat confortului căminului dumneavoastră

Promoţii la o gamă largă de produse, aparate de aer condiţionat fabricate de cei mai renumiţi producători, precum şi asistenţă pentru a vă găsi aparatul de aer condiţionat potrivit căminului dumneavoastră vă sunt oferite pe site-ul aerconditionatarad.ro.

Zilele toride de vară se apropie cu paÅŸi repezi, iar dumneavoastră încă nu aÅ£i reuÅŸit să vă cumpăraÅ£i un aparat de aer condiÅ£ionat care să vă aducă răcoare ÅŸi confort în cămin. Ei bine, pentru locuitori din judeÅ£ul Arad site-ul aerconditionatarad.ro vine în sprijinul dumneavoastră cu zeci de modele de aparate de aer condiÅ£ionat, plus toate informaÅ£iile de care aveÅ£i nevoie pentru a vă instala un astfel de aparat, care a devenit un bun necesar. Magazinul virtual dedicat arădenilor oferă numeroase promoÅ£ii la diferite produse, prin care puteÅ£i să economisiÅ£i câteva sute de lei. Producători precum Daikin, Fujitsu, LG, Mitsubishi, Samsung sau Whirlpool îi găsiÅ£i pe acest site, iar produsele fabricate sunt de cea mai bună calitate, o calitate garantată cu cel puÅ£in doi ani.

 

Puteţi comanda rapid şi eficient!

Pentru a comanda unul dintre aparatele de aer condiÅ£ionat disponibile în magazinul nostru virtual, puteÅ£i să plătiÅ£i comanda prin trei metode foarte simple: pe mail, telefonic sau prin butonul de comandă rapidă. Firma noastră este una rapidă ÅŸi eficientă, în maxim 24 de ore vă transportăm produsul comandat acasă fără să plătiÅ£i niciun ban pentru acest serviciu. Înainte de a alege un anumit model de aparat de aer condiÅ£ionat firma noastră vă recomandă să consultaÅ£i înainte specialiÅŸtii pe care noi îi avem ÅŸi care sunt pregătiÅ£i în orice moment să răspundă nevoilor pe care le aveÅ£i ÅŸi să găsească cele mai bune soluÅ£ii.

Dacă nu mai vreÅ£i să pierdeÅ£i timpul în căutarea unei firme care să vă instaleze aparatul de aer condiÅ£ionat nou cumpărat, magazinul nostru virtual poate rezolva ÅŸi această problemă. Aer CondiÅ£ionat Arad lucrează cu două firme de instalare care sunt specializate în montarea echipamentelor, care percep niÅŸte preÅ£uri cuprinse între 250 ÅŸi 434 de lei, în funcÅ£ie de suprafaÅ£a echipamentului de aer condiÅ£ionat.

 

Sfaturi în achiziÅ£ionarea echipamentelor de aer condiÅ£ionat

Trebuie să aveÅ£i mare grijă atunci când achiziÅ£ionaÅ£i un aparat de aer condiÅ£ionat, de aceea specialiÅŸtii noÅŸtri vă stau la dispoziÅ£ie. Iată câteva sfaturi elementare:

  • Aparatele de aer condiÅ£ionat se dimensionează în: 15-25 mp aer condiÅ£ionat de 9.000 BTU, 25-35 mp aer condiÅ£ionat de 12.000 BTU, 35-45 mp aer condiÅ£ionat de 18.000 BTU ÅŸi 45-55 mp aer condiÅ£ionat de 24.000 BTU.
  • Dacă aveÅ£i nevoie de un echipament de aer condiÅ£ionat pe care o să-l folosiÅ£i cel puÅ£in două luni pe an, vă recomandăm  să alegeÅ£i un echipament cu tehnologie inverter. Acesta este cu echipament care are o clasă de consum scăzută ÅŸi astfel diferenÅ£a de preÅ£uri dintre un compressor classic ÅŸi unul inverter va fi amortizată.
  • Un rol important în aparatele de aer condiÅ£ionat îl au filtrele, toate echipamentele sunt dotate cu filtre anti-praf lavabile, care împiedică formarea bacteriilor ÅŸi previn îndepărtarea acestora. Filtrele praf-lavabile au avantajul că se pot spăla de câte ori doriÅ£i, iar dacă solicitaÅ£i echipei care vă va instala echipamentul de aer condiÅ£ionat, aceasta vă poate arată ÅŸi cum se scot filtrele din unitatea interioară.
  • Pentru consiliere gratuită privind echipamentele pe care noi le comercializăm ÅŸi pentru a afla cu exactitate care este aparatul de aer condiÅ£ionat potrivit căminului dumneavoastră, consultanÅ£ii noÅŸtri sunt disponibili la numerele de telefon 0726 785 782 sau 0726 785 783. Nu uitaÅ£i că aveÅ£i un mare avantaj dacă achiziÅ£ionaÅ£i un produs cumpărat din magazinul nostru virtual, ÅŸi anume acelă că direct din fotoliul dumneavoastră puteÅ£i să faceÅ£i comanda, iar fără a fi nevoie să vă deplasaÅ£i, noi vă aducem echipamentul de aer condiÅ£ionat direct acasă ÅŸi puteÅ£i să plătiÅ£i produsul cumpărat la livrare.  


    aer conditionat arad, aer conditionat arad

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu