sâmbătă, 7 aprilie 2012

Carti on line si colectii pentru pasionati

Pasiunile vin si trec, iar odata cu trecerea timpului si inaintarea in varsta incepem sa ne canalizam atentia catre aspecte mai profunde ale vietii sau pentru diverse cercetari in diferite domenii pentru care in timpul activitatii la serviciu nu am avut suficient timp. Daca in anii adolescentei eram poate mai mult atrasi de evenimentele muzicale sau de alte activitati distractive obisnuite varstei, dincolo de o etate atentia noastra este cu mult mai filtrata in verificarea unor domenii sau atractia catre gasirea unui hobby pentru care de asemenea nu am avut suficient timp.

Una dintre marile pasiuni ale multora dintre dumneavoastra este cititul unei carti bine scrise, care are o valoare de comunicare a unor evenimente ridicata la nivelul dat de importanta faptelor relatate si a prestantei autorului. Cartile de valoare sunt pretuite parca intr-o masura aparte si detin un loc special in mintea si sufletul posesorului. De aici pana la a traduce in pasiune dorinta de informare la un nivel ridicat nu este decat un pas.

Pentru oricate carti vechi, pasionatul isi va face timp sa le gaseasca si sa le citeasca, relatand mai apoi celor din jurul sau frumusestea informatiilor aflate, creand astfel premisele cooptarii si a altor prieteni in aceasta lume cu totul deosebita a cuvantului scris.

Pentru a putea gasi cu usurinta titluri care nu mai fac parte din prezentarile obisnuite ale editorilor si difuzorilor de carte, trebuie mers in cu totul alta directie decat pana la libraria cunoscuta sau la intalnirile pe care cititorii si le dau la deschiderea marilor targuri de carte.

Trebuie cautata carte on line, cu ajutorul unui calculator conectat la internet gasindu-se mult mai usor un anticariat online, unde sansele de a putea intra in posesia unei carti de valoare cresc considerabil.

Aceasta locatie este un adevarat El Dorado in lumea celor pasionati de lectura si cautare a informatiilor aparate in publicatiile tiparite cu ani in urma, dar si pentru cei care au o pasiunea aparte in a colectiona diferite forme de inscrisuri sau tiparituri care amintesc de felurite evenimente ale natiei sau lumii in general.

Astfel intr-un anticariat online pe langa obisnuitele carti de valoare, veti putea gasi o serie de colectii reprezentative pentru cei impatimiti in a cerceta trecutul. Colectii de timbre filatelice sau vederi si carti postale care prezinta in imagini de o frumusete aparte viata in anii din urma si ajungand chiar pana la colectii de jucarii si carti cu autograful autorului, aici veti intalni particele frumos conservate din istoria unui popor.

Farmecul acestei modalitati de a gasi carti online este indeosebi cautarea acerba pe care trebuie sa o sustineti cu rabdare, pentru ca niciodata nu stiti cand intr-o buna zi, deschizand calaculatorul si conectandu-va la internet, un anticariat online va prezenta noi articole intrate in rafturile sale, iar printre ele veti putea descoperi cu mare placere ceea ce cautati de ceva vreme.

Cum spuneam pasiunile vin si trec, dar atunci cand veti fi intrat deja in aria celor care pretuiesc si cinstesc munca deloc usoara a celor care au lasat pe hartie ganduri sau rezultate ale cercetarii lor in ani si ani de munca, atunci veti intelege cat de speciala este arta cititului si cat de importanta este pentru omul care vrea sa-si largeasca orizontul cunoasterii.

Puteti lasa chiar dumeavoatra mostenire celor dragi aceasta pasiune adevarata si veti putea incepe chiar cu nepotii, aratandu-le carti on line din care ar putea sa-si aleaga un volum potrivit varstei pe care o au. Trebuie sa stiti ca acest anticariat online detine carti cu o valoare speciala pentru copiii pasionati de lectura.


baltagul, modele de tricotat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu