marți, 3 aprilie 2012

Sebastian Lazaroiu: "Da, corect, Preda merita exclus. La fel cum ar fi meritat si Radu Berceanu"

stirileprotv.ro Unul dintre strategii PartiduluiDemocrat Liberal, Sebastian Lazaroiu, saluta decizia de excludere a lui Cristian Preda din PDL si afirma ca aceeasi sanctiune ar trebui aplicata si in cazul lui Radu Berceanu.

Fostul ministru al Muncii a lansat aceste aprecieri pe contul personal de Facebook, unde a scris despre excluderea lui Cristian Preda ca este o masura corecta, deoarece "in orice organizatie din lumea asta cand s-a luat o decizie ea e respectata."

"Sa iesi ulterior deciziei si sa spui ca tu o sa faci invers e un mod de a-ti cere excluderea. Cu atat mai mult cu cat spui ca vei sustine alt candidat decat cel al organizatiei tale." - mai sustine el.

Mergand pe aceeasi idee, Lazaroiu este de parere ca PDL ar trebui sa-l pedepseasca si pe unul dintre "greii" partidului, Radu Berceanu, din cauza afirmatiilor acestuia referitoare la protocolul cu UNPR.

"Radu Berceanu acum putin timp spunea: "Puteti sa semnati cate protocoale vreti voi cu UNPR, la Dolj nu va fi aplicat niciunul" asta dupa ce partidul decisese semnarea unui protocol cu UNPR la nivel national. Aceeasi fapta, aceeasi sanctiune. Asadar, da, corect, Preda merita exclus. La fel cum ar fi meritat si Radu Berceanu. Dubla masura are efecte perverse pe termen lung si foarte lung." - scrie Sebastian Lazaroiu pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu