miercuri, 14 martie 2012

Aceasta inventie iti salveaza telefonul daca l-ai scapat in apa. Servetelul care nu se uda niciodata

stirileprotv.ro In nebunia de la congresul mondial al mobilitatii descoperi uneori noutati care te lasa gura-casca si ne amintesc ca tehnologia poate face minuni.

Ne pregatim de o forma de magie prin tehnologie. O tehnologie care ne promite ca ne va salva telefoanele de la inec.

"Unul dintre aceste servetele are aplicata tehnologia noastra, celalalt nu. Daca iau un servetel obisnuit si il bag in apa, asa cum te vei astepta, servetelul absoarbe apa. Cu tehnologia noastra aplicata pe suprafata, servetelul este complet impermeabil. Apa se transforma in picaturi pe suprafata si se prelinge" spune Nick Rimmer, specialist P2i.

"Noi am folosit procesul nostru revolutionar de nanotehnologie. Am adaugat un strat foarte subtire, care este de o mie de ori mai subtire decat firul de par uman. Daca adaugam aceeasi tehnologie pe un telefon mobil, apa se va prelinge fara sa ude si imbunatatim rezistenta acelui aparat" insista Rimmer pana cand este pus la test si de George Buhnici.

Dincolo de spectacol, nanoparticulele au fost concepute ca sa protejeze lucruri mult mai valoroase. Cum ar fi mobilele pe care le pot apara de tortura zilnica pe care o indura de la noi atunci cand ne prinde ploaia, ne apuca vorbitul la mobil in dus sau mergem la mare.

Tehnologia a invelit invizibil interiorul si exteriorul telefonului. Apoi aceste telefoane au fost expuse unui mediu foarte umed si sarat, similar cu traiul la malul marii unde coroziunea este mai rapida. Lichidul care a intrat aici si a creat stricaciuni. Puteti vedea rugina. Telefonul tratat cu tehnologia noastra nu este afectat. Am incetinit procesul de coroziune, am prevenit rugina pe telefon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu