sâmbătă, 17 martie 2012

Ducesa de Cambridge a serbat Sfantul Patrick cu soldatii irlandezi. Unul dintre ei a lesinat

stirileprotv.ro Catherine i-a fermecat la propriu pe soldatii din batalionul intai al Garzii Irlandeze. Ducesa de Cambridge a serbat alaturi de ei Sfantul Patrick, iar unul dintre militari a lesinat fix in timpul ceremoniei.

Ziua dedicata patronului Irlandei a fost insa serbata in toata lumea, din Budapesta pana-n Dublin si Washington, unde presedintele Obama a ciocnit si el o halba de bere.

Intr-o rochie verde, cu o brosa de aur in forma de trifoi, Ducesa de Cambridge, fermecatoare, a atras toate privirile in Aldershot. Kate a serbat ziua Sfantului Patrick, patronul Irlandei, alaturi de 40 de soldati, carora le-a daruit buchetele de flori. Dar a tinut sa-l decoreze si pe Conmael, mascota patrupeda a batalionului.

Capitan Ed Roffe-Silvester: "E foarte relaxata, increzatoare si, desigur, foarte frumoasa. E o onoare sa o avem aici."

In timpul ceremoniei insa, unul dintre militari s-a prabusit din senin la pamant. De... emotie, au anuntat ulterior superiorii sai. Oricum, Kate s-a descurcat de minune la prima ei indatorire oficiala militara.

Ziua Sfantului Patrick a fost serbata cu fast si peste Ocean. Barack Obama s-a oprit intr-un pub din Washington si a ciocnit o halba de bere cu un var indepartat, de origine irlandeza. Evident, jacheta purtata de presedinte a fost verde.

Nici vecinii nostri de la vest n-au lasat nemarcata sarbatoarea. Au defilat in centrul Budapestei in sunet de cimpoaie. Desi cei mai multi dintre cei o mie de participanti au fost irlandezi care traiesc in Ungaria, in multime s-au strecurat si destui localnici.

Dupa ce si-au etalat talentul de mari dansatori, oamenii s-au oprit si pe la terase, pentru o bere rece.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu