vineri, 23 martie 2012

Serviciul de Inchirieri Masini

Un serviciu de închiriere masini este întotdeauna folositor atunci când vizitati un oras pentru câteva zile, sau chiar pentru o vacanta mai lunga, dar si atunci când pur si simplu aveti nevoie de o masina si nu detineti una, sau nu doriti sa folositi autoturismul personal. Mai ales într-un oras precum Bucuresti, oricine stie ca un autoturism este indispensabil indiferent de distanta deplasarilor dumneavoastra, cât si de frecventa lor. Iar pentru a beneficia de un serviciu de închiriere masini Bucuresti nu trebuie sa pierdeti foarte mult timp, totul putând fi rezolvat într-un timp relativ scurt, si cu un minimum de documentatie necesar.

Pentru început, este necesar sa fie precizate conditiile minime ce trebuiesc îndeplinite pentru a putea beneficia de serviciul de închirieri masini Bucuresti: trebuie sa detineti permisul auto de cel putin 1 an si sa aveti vârsta minima de 21 ani împliniti. Daca îndepliniti aceste doua conditii de eligibilitate, pentru semnarea unui contract nu aveti nevoie de altceva decât de permisul dumneavoastra de conducere si de un act de identitate aflate înca în perioada de valabilitate.

Ca si varietate de servicii, aveti la dispozitie si optiuni de închiriere masini Baneasa, cât si de închiriere masini Otopeni, care va pot fi livrate gratuit la aeroport daca specificati acest lucru în contractul încheiat în prealabil. De asemenea puteti semna contractul în momentul livrarii autoturismului la aeroport, precum puteti si preda masina la aeroport, la sfârsitul contractului. Livrarea gratuita a autoturismului este valabila pe raza orasului Bucuresti, iar dumneavoastra puteti circula cu aceasta pe drumurile publice de pe teritoriul României.

Singurul lucru la care ramâne sa reflectati dumneavoastra cu atentie în momentul în care doriti sa apelati la servicii de închirieri masini Bucuresti este autoturismul pe care îl veti închiria. Gânditi-va foarte bine înainte de a lua o decizie la nevoile dumneavoastra pe durata întregii folosiri a autoturismului, la numarul de persoane care va vor însoti, la confortul dorit, cât si la dimensiunile spatiului dorit. Totusi, în cazul în care nu veti fi satisfacut de alegerea facuta, împoreuna cu agentia de închiriere masini Bucuresti puteti opta pentru un alt autoturism, urmând a face ulterior recalcularea pretului de închiriere.

Printre avantajele utilizarii unui serviciu de acest gen, indiferent daca optati pentru închiriere masini Otopeni, închiriere masini Baneasa sau pur si simplu închirieri masini Bucuresti, pe lânga preturi extrem de avantajoase, în cazul în care returnati autoturismul mai devreme decât la data prevazuta initial în contract, veti primi un voucher calculat la numarul de zile ramase, pe care îl puteti folosi ulterior pentru a achita o parte sau chiar întregul unei noi închieri de autoturism.  Chiar mai mult, serviciul de închiriere masini Bucuresti nu va va taxa suplimentar în cazul în care doriti ca autoturismul închiriat sa fie condus si de o a doua persoana. Tot ce trebuie este sa oferiti datele celui de-al doilea sofer preferat în momentul încheierii contractului, obligatiile sale fiind aceleasi cu ale dumneavoastra.

În plus, este necesar sa stiti ca în pretul oferit de serviciile de închirieri masini Bucuresti sunt incluse asigurarea RCA si Casco, precum si taxa de drum, un numar nelimitat de kilometri, precum si asigurarea unei asistente permanente pe toata durata contractului. Tot ce va ramâne de facut este sa va bucurati de alegerea facuta, într-un autoturism care va ofera confortul mult visat si bine-meritat, la un pret mai mult decât avantajos.


inchiriere masini otopeni, masini de inchiriat otopeni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu