vineri, 2 martie 2012

Surse: Ion Iliescu va fi sarbatorit, sambata, la Ateneul roman. Fostul presedinte implineste 82 ani

stirileprotv.ro Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, va sarbatori, sambata, implinirea varstei de 82 de ani. El isi va petrece ziua acasa, in familie, iar seara va participa la un concert organizat de catre Fundatia Clubul de la Bucuresti, la Ateneul roman.

Surse din anturajul fostului sef de stat, citate de Mediafax, au precizat ca Ion Iliescu va sta, pe parcursul diminetii si dupa-amiezii de sambata, acasa, alaturi de familie.

Seara, incepand cu ora 18.00, Ion Iliescu va participa la Ateneul roman la un concert organizat de Fundatia Clubul de la Bucuresti, au precizat sursele citate. Potrivit acelorasi surse, la concert vor participa membri ai Fundatiei Clubul de la Bucuresti, precum si simpatizanti si prieteni, accesul facandu-se pe baza de invitatie.

La spectacolul de la Ateneul roman, Orchestra Romana de Tineret, sub bagheta lui Cristian Mandeal, va interpreta lucrari de Wolfgang Amadeus Mozart, Gioachino Rossini, Giusppe Verdi, Pietro Mascagni, Aram Haciaturian, Serghei Rachmaninov.

In urma cu un an, Ion Iliescu si-a sarbatorit cei 81 de ani alaturi de membrii organizatiei PSD Bucuresti, fiind aplaudat si ovationat la scena deschisa de aproape o mie de social-democrati veniti la petrecerea organizata de Marian Vanghelie la un hotel de patru stele din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu