luni, 19 martie 2012

O tanara din Satu Mare, insarcinata in luna a patra, a fost batuta crunt si taiata la gat

Un atac de o violenta iesita din comun s-a petrecut in urma cu cateva ore intr-o brutarie din Satu Mare. Un barbat de 34 de ani, angajat al aceleiasi firme, a intrat in unitate, a batut-o pe vanzatoare si apoi a taiat-o cu un cutit la gat.

Tanara atacata, insarcinata in luna a patra, este acum in stare grava la spital. Barbatul care a batut-o pe femeie era inca in perioada de proba la brutaria respectiva pentru ca fusese angajt acum cateva zile. Aseara, a furat, din cate spune patronul, incasarile de la una dintre unitati - aproximativ 4.500 de lei, iar dimineata s-a gandit probabil ca nu i-ar mai strica niste bani si a navalit peste biata vanzatoare insarcinata. A tras-o de par, a izbit-o cu capul de tejghea, iar cand ea a pus mana pe telefon sa-l sune pe patron, barbatul, intr-o stare de agitatie iesita din comun, a scos un cutit. Apoi, a smuls din sertarul cu incasari cateva sute de lei, a spart o vitrina cu un scaun si a incercat sa fuga.

Cativa trecatori l-au vazut si au reusit sa-l imobilizeze. Ba chiar l-au si batut bine pana cand l-a preluat politia de acolo. Patronul brutariei tocmai constata la unitatea cealalta ca ii lipsesc incasarile si anunta jaful la politie, cand a primit un telefon despre atacul asupra vanzatoarei. Intre timp, vanzatoarea a fost dusa la spital in stare de soc.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si este cercetat pentru talharie in forma agravanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu