sâmbătă, 17 martie 2012

Promovarea si optimizarea SEO, apanajul celor care vor sa stea in top

Obiectivul fiecarui om care doreste sa cumpere un produs sau un serviciu de pe Internet este sa il gaseasca cat mai repede. De obicei, toti cei care ne dorim sa cumparam online ne oprim la primele pagini zarite, dupa ce am facut cautarea cu cuvinte cheie pe Google sau pe alt motor de cautare. Din acest motiv, acesta este dezideratul oricarui proprietar de site sau de afacere online, acela de a avea o pozitie cat mai buna in cadrul motoarelor de cautare. Acesta este si telul campaniilor de promovare si optimizare seo. Promovarea si optimizarea SEO nu face minuni, ci doar transforma un site dintr-unul de duzina intr-unul de frunte, care apare intotdeauna printre primele in cautare, chiar daca utilizatorul foloseste cuvinte cheie variate dintr-un anumit domeniu. De fapt, s-a stabilit prin sondaje ca peste 90 la suta dintre utilizatorii de Internet acceseaza la cautare prima pagina, peste 50 la suta acceseaza pagina a doua si foarte putini mai intra si pe pagina a treia. De fapt, daca stam sa judecam drept, pagina 1, cea cu cele 10 rezultate desfasurate, este cea care conteaza cel mai mult si majoritatea siturilor se bat sa ajunga in acest top 10. Asta inseamna ca e nevoie de continut optimizat, de backlinkuri si de prezenta masiva pe siturile de socializare, in mare voga in ultima vreme.

Promovarea SEO si optimizarea sunt apanajul firmelor si companiilor inteligente, care vor sa se vorbeasca despre ele pe intreg Internetul, care vor sa intre in constiinta milioanelor de utilizatori web si care vor sa-si vanda produsele cat mai mult si mai bine, pentru a genera un profit important si constant. Doar prin optimizare o astfel de companie mai mica se poate impune in fata corporatiilor gigant, care dispun de bugete de publicitate in valoare de milioane de dolari sau euro. Daca stiti ca aveti produse sau servicii superioare si stiti ca se pot vinde precum painea calda atunci nu ezitati sa apelati la promovare si optimizare seo, aceasta poate fi singura dvs. arma castigatoare sau acea arma care face de fapt diferenta finala.

Optimizare si promovare seo nu sunt cuvinte mari, ci ele reprezinta prezentul si viitorul publicitatii online. Impactul folosirii metodelor de optimizare si promovare seo este enorm in lumea online, deoarece clientii sau potentialii clienti te pot vedea pe tine primul pe lista de 10 a primii pagini dintr-un motor de cautare important, gen Google, Yahoo, Bing sau altele. Lumea acolo cauta, in marea ei majoritate, atunci cand cauta servicii sau produse pe web. Acum se explica probabil mai bine de ce exista atatea magazine virtuale pe web dar dintre ele exista mai putine care sa si inregistreze vanzari si cifre de afaceri masive. Nu este suficient sa ai un magazin online ticsit cu produse sau servicii si ornate cu un web design atragator ochiului, nu vei reusi sa vinzi nimic daca nu atragi un trafic de mii sau chiar zeci de mii de oameni, potentiali cumparatori ai bunurilor ofertate de situl tau. Meseria de vanzator online nu este deloc usoara, si asta datorita concurentei tot mai puternice de la an la an. Optimizarea si promovarea SEO se impune tot mai imperios, datorita maturizarii si dezvoltarii fara precedent a Internetului, devenit un spatiu virtual urias in care se vinde, se cumpara, se comunica, se joaca si se distreaza o lume intreaga. Apelati cu incredere la specialistii in optimizare si promovare seo si faceti-va cunoscuta afacerea online, doar in acest mod veti avea succesul scontat.


promovare web, promovare seo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu