sâmbătă, 24 martie 2012

Idei si surse de inspiratie pentru o partida de laser tag

Mai tii minte cum, in copilarie, la jocurile de fotbal, fiecare copil era clona (mai mult sau mai putin impiedicata) a unui fotbalist celebru, avand inclusiv numele acestuia scris pe spate cu carioca, pe un tricou care clar nu va mai avea alta utilitate vreodata? Ei bine, timpul a trecut, dar ai ramas de fapt tot un copil, pasionat de jocurile de pac pac mai mult decat de lucruri “mai mature”, doar ca trebuie sa mentii aparentele. Cu toate astea, exista multe contexte in care te poti manifesta in voie, unul dintre ele fiind salile de jocuri tip laser tag. Acest tip foarte evoluat de “pac pac” presupune impuscarea adversarilor cu pistoale cu laser, in spatii amenajate astfel incat sa fie atat o provocare din punct de vedere tactic si atletic, cat si o experienta vizuala de neuitat. Practic, te poti bucura de un shooter pe viu, si iti vei aminti astfel de nesfarsitele ture de distractie de care te bucurai cand erai mic. In plus, aceste jocuri cu laser sunt inca la inceput, ca si notorietate si acoperire, in Romania, astfel ca vei putea sa ai parte de o comunitate dedicata, formata din “fanatici”, si nu din toti cei care ar dori sa ia parte doar din pricina ca e la moda. O data ce te-ai decis ca vrei sa organizezi un astfel de meci, vei avea nevoie de idei si surse de inspiratie pentru a realiza ceva realmente original sau macar insolit. Un tip de laser tag arena, precum Laser Megazone, ofera multe posibilitati celor care-si doresc un tip de entertainment alternativ, dar in acelasi timp foarte sigur si chiar sanatos. Astfel, la ce surse de inspiratie din cultura populara ai putea apela pentru a pune la cale o dupa-amiaza cat mai speciala?

  • Jocurile video: fara indoiala, jocurile de tip FPS (first person shooter) sau action adventure sunt o sursa de inspiratie pentru orice joc de laser tag, tinand cont ca elementul de baza al jocului e trasul cu pistolul. Pornind de aici, se pot construi nenumarate scenarii, influentate de titluri clasice precum Max Payne, Doom, Alien Vs. Predator, Counterstrike si multe altele. Sigur, decorurile de la Laser Megazone duc cu gandul mai mult la o nava spatiala, deci sursele cele mai potrivite ar fi AVP, Doom, Mass Effect sau chiar Dead Space. Desigur, nu pot fi recreate exact conditiile si povestile din acele jocuri, dar atata timp cat jocul are o tema, totul e mult mai dinamic si antrenant, mai ales daca ai petrecut zeci de ore jucand acele jocuri.
  • Filme si romane SF: Probabil cei mai multi dintre fanii jocurilor de tip laser tag sunt pasionati si de universurile SF sau fantasy, multe dintre ele avand o componenta de actiune, cu razboaie intergalactice, intre diverse rase si clase. Asadar, ai putea pune la cale o lupta intre oameni si borgi, inspirat din universal Star Trek, sau intre Jedi si Clone, inspirat de clasele din Star Wars. Cu aceasta ocazie, ai putea sa intalnesti oameni pasionati de aceeasi literature sau filme si astfel sa iti consolidezi o retea sociala de oameni cu aceleasi preocupari.
  • Oricum, nu uita ca la Laser Megazone te poti distra pe cinste si fara niciun plan prealabil- poti merge direct la sala si contra unor tarife accesibile, poti avea parte de petreceri cu laser, evenimente de tip team building sau petreceri pentru copii din Bucuresti.    



    aniversari laser, petreceri laser

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu