luni, 19 martie 2012

Telefoane la vanzare – HTC Titan



Cu un display de 4,7 inchi si procesor de 1,5 GHz, Windows Phone-ul HTC pare mai degraba o tableta
Vreti sa va luati un nou telefon? Mai destept si mai aratos? Site-urile specializate in vanzare de telefoane vin cu oferte fabuloase. Pe de alta parte nu trebuie neglijate nici anunturile de tipul „vand telefon...”. Bun, dar pentru ce model sa optam? HTC Titan este o optiune care merita luata in considerare.

Bine echipat si cu Mango
Seria de produse Windows Phone de la finalul lui 2011 incepe cu HTC Titan, un telefon masiv, foarte bine echipat si cu performante deosebite. Primul impact: un aparat masiv (131,5 mm x 70,7 mm x 9,9 mm) bine desenat si cu un ecran proeminent, care e de fapt mult mai usor decat ai crede (160 g) si foarte subtire: 9,9 mm.
Anul trecut, HTC a cam ratat toate lansarile de Windows Phone, modelele sale venind cu o intarziere semnificativa fata de concurenta. Acum, odata cu lansarea update-ului Mango, HTC e prima companie care ofera un produs pe piata: Titan a fost anuntat la inceputul lunii septembrie si a ajuns la noi la sfarsitul lunii. Nu e rau deloc!

Specificatii de design si hardware
Titan mosteneste elementele de design ale modelelor HTC ale anului trecut: fata acoperita de display-ul de 4,7 inchi si o fanta pentru difuzor. Spatele facut din combinatia de metal si plastic cauciucat inchide bine structura, facand-o compacta. Trei butoane hardware: camera foto, volum si pornire /  oprire sunt accesoriile de pe carcasa, completate de fanta jack-ului audio (pozitionata in partea superioara). Mai avem pe spate camera foto de 8 MP impreuna cu cele doua leduri pentru blit.
Privit din prisma specificatiilor, HTC Titan are numai superlative: CPU la 1,5 GHz, display de 4,7 inchi, SLDC, 16 GB pentru stocare, GPS, WI-FI etc. E inevitabila intrebarea: agregarea lor este suficienta pentru a iesi un produs deosebit?

Windows Phone Mango: plusul asteptat
HTC Titan este printre cele mai rapide telefoane aflate la vanzare in acest moment. Benchmark-urile de sistem si de browser arata clar ca discutam de un spor de cel putin 50% in toate directiile. Cel mai mult se simte in navigarea prin sistemul de operare Windows Phone: totul se intampla instant si, gratie ecranului de 4,7 inchi, informatia se poate citi / accesa mai bine.
HTC e una din companiile care au mizat pe posibilitatea de individualizare pentru aparatele pe care le fac. Lansarea Windows Phone din 2010 i-a prins pe taiwanezi cam nepregatiti: lumea astepta ceva similar cu HTC Sense de pe Android. Acum abia, cu HTC Titan (si Radar) HTC poate sa aduca niste elemente personale pe aparate.
HTC Hub arata mai bine odata cu versiunea Mango: arata prognoza meteo cu informatiile actualizate in timp real si in aplicatie exista un reader de RSS-uri. Direct in zona de setari sunt integrate functiile care exploateaza acceleratorul si senzorii: adica se reduce automat volumul sonor daca ati ridicat telefonul, creste automat daca aveti telefonul in buzunar sau este anulat daca aparatul este intors cu fata in jos.

O afacere de cursa lunga
Una peste alta, este un aparat care se gaseste la preturi foarte atractive in ofertele de vanzare promotionale. Este un aparat care nu isi va perima valoarea in scurt timp. Asadar daca veti vrea sa il vindeti in unul sau doi ani aveti sanse sa luati inca bani frumosi pe el.



telefoane de vanzare, vand telefon

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu